matricula-
Coneix els nostres productes per a Particulars
Comptes Bancaris Targetes bancàries Hipoteques Préstecs personals i crèdits Estalvi Inversió Jubilació Assegurances Renting Cotxes
Fes-te client i crea el teu compte1 en menys de 10 minuts amb el teu mòbil
Obre el teu compte online
1 Consulta el document informatiu de les comissions
Cercador d’oficines Demana cita online
Centre d’Ajuda Contacte
Tornar
El teu dia a dia
Bizum: com funciona i per a què puc utilitzar-lo
Carlos S.Ponz  - Tue May 23 15:14:59 CEST 2023
Compartir

Publicitat

A través de Bizum, pots enviar o rebre diners de mòbil a mòbil de manera instantània i amb la màxima seguretat.

Bizum és un servei gratuït que et permet enviar i rebre diners de mòbil a mòbil, sense necessitat de números de compte. Pots utilitzar Bizum, per exemple, per enviar diners, i només necessites conèixer el número de telèfon del destinatari. D'aquesta manera, estalviaràs temps mentre dus a terme una operació financera amb els màxims estàndards de protecció, ja que tota transacció realitzada mitjançant Bizum està emmarcada en el sistema de seguretat del banc.

Utilitzar Bizum és fàcil, ja que no necessites cap número de compte bancari, i és immediat, fet que vol dir que pots enviar i rebre diners a l’instant i sense esperes. La gran majoria dels bancs a Espanya i a la Unió Europea (UE) permeten realitzar traspassos de diners mitjançant Bizum. Quant a les limitacions, es poden rebre com a màxim 1.000 euros en una sola operació, podent arribar als 2.000 euros per dia en diferents enviaments. A més, en un mes es poden efectuar fins a un màxim de 60 operacions.

Com accedir a Bizum

Per començar a utilitzar Bizum, el primer que has de fer és descarregar l’app del banc i activar l’opció de Bizum, que sol aparèixer a la pàgina principal o dins de la secció de transferències. Si no tens un compte bancari, pots crear un compte online com ara el Compte Online Sabadell1 de manera senzilla, ràpida i sense comissió d’administració ni de manteniment1.

A més de poder realitzar Bizum i transferències, un compte com ara el Compte Online de Banc Sabadell et permet dur a terme diferents operacions a través de l’app del banc, com ara domiciliar rebuts, disposar de totes les targetes al teu mòbil, retirar efectiu, contractar altres productes financers o crear rutines d’estalvi amb el Compte Estalvi gratuït2 associat al Compte Online Sabadell.

Pot interessar-te: Com pots obrir un compte bancari online en 10 minuts

Què es pot fer amb Bizum

Tant des de l’app de Banc Sabadell com a través de la pàgina web de l’entitat pots dur a terme diferents operacions:

  • Enviar i rebre diners de manera instantània. Per poder fer-ho, només has d’accedir a Bizum des de l’app del banc i triar el contacte a qui vols enviar o demanar diners, el qual ha d'estar donat d'alta al servei. Un cop seleccionat el contacte, escriu l’import de diners que enviaràs o rebràs i confirma l’operació amb la teva signatura digital.
  • Pagar les compres als e-commerce amb la clau Bizum. Aquest servei està disponible sempre que la botiga online ofereixi l'opció de pagament amb Bizum, i pots gaudir-ne si coneixes els quatre dígits de la teva clau Bizum. Per accedir a aquest codi, des de l’app has d’accedir al menú ‘Bizum’ i triar l’opció ‘Comprar online’, on es mostra la clau després de la teva signatura digital. Si accedeixes des de la pàgina web del banc, has d’anar a ‘Comptes’, seleccionar ‘Transferències’, després ‘Bizum’, veure el teu perfil i, finalment, prémer a ‘Consultar’. Se t’enviarà aleshores una notificació push perquè signis i, a continuació, es mostrarà la teva clau.
  • Realitzar una donació a una ONG. Per dur a terme una donació d’aquest tipus, només has d’escriure el teu codi d’enviament al camp ‘Telèfon’ i l’import que vols donar.
  • Pagar a una botiga de Loteries i Apostes de l'Estat. És possible fer-ho des de dins de Bizum, entrant a l’opció ‘Pagar a comerços’ i mostrant al venedor el QR Bizum per finalitzar el procés de compra.

Pot interessar-te: Com fer una transferència bancària des del mòbil?

En qualsevol cas, si tens qualsevol dubte sobre la realització d'una transferència o en relació amb l'ús de Bizum, pots consultar-ho en qualsevol moment amb un gestor del banc, demanant cita prèvia a través de l’app o de la pàgina web del banc.
 

1 Rendibilitat del Compte Online Sabadell: 0 % TIN 0 % TAE per a saldos positius diaris, comissió d'administració i de manteniment: 0 euros/any. Liquidació del compte amb periodicitat trimestral.
2 Pots configurar les teves rutines d'estalvi des del teu Compte Estalvi associat al teu Compte Online Sabadell. Rendibilitat del Compte Estalvi: 0 % TIN 0 % TAE per a saldos positius diaris, comissió d'administració i de manteniment: 0 euros/any. Liquidació del compte amb periodicitat trimestral.

Compartir


Link
matricula-

Encara no ets de Banc Sabadell?

Fes-te client amb el nou Compte Online Sabadell

Saber mésSaber més