Cómo controlar los gastos y ahorrar a través de la ‘app’
Envia'ns suggerències
Compte
3 min del teu temps

Com controlar les despeses i estalviar a través de l’app

06/09/2022

Gestionar les finances del dia a dia i assolir els teus objectius d’estalvi pot ser molt senzill gràcies a la banca online. Descobreix com fer créixer els teus diners

La banca digital ofereix molts serveis als usuaris, però potser un dels més importants és que facilita la gestió de les despeses personals. Gràcies al fet que és possible establir rutines d’estalvi o controlar totes les finances des de l’app del banc, el titular administra millor els seus diners i està en millors condicions per assolir els seus objectius econòmics a llarg termini.

Utilitats per millorar l’estalvi a través de la banca digital

Amb els hàbits adequats i fent servir algunes de les seves funcionalitats, és possible administrar millor els diners i assolir l’objectiu d’estalviar. Entre les rutines d’estalvi que es poden posar en pràctica a través de la banca online, cal destacar:

 • Categorització d’ingressos i de despeses

A través de la banca digital, l’usuari sap quin és el seu nivell mensual d’ingressos i de despeses tant del mes en curs com dels anteriors o del període que necessiti revisar. A més, les despeses es poden desagregar en diferents categories i saber quant es gasta, per exemple, en restaurants o en subministraments. D’aquesta manera, és possible saber si s’està mantenint una tendència positiva d’estalvi o si convé revisar les finances personals, per estar en millors condicions d’assolir els reptes fixats per al futur.

 • Crear pressupostos

A través de l’anàlisi de les despeses que ofereix l’app del banc, és possible crear un pressupost mensual. Per exemple, basant-se en la mitjana gastada en els tres últims mesos en restaurants, l’usuari pot optar per controlar aquesta despesa i establir el pressupost que vol destinar a aquesta partida el mes següent.

 • Controlar els pagaments amb la targeta

Amb l’app del banc es pot accedir a tot l’històric de despeses que s’han fet amb la targeta i, fins i tot, fixar límits mensuals de despesa per a determinades partides, com ara les compres online.

Un compte d’estalvi genera una rendibilitat pels diners dipositats en aquest i, gràcies a la banca digital, és senzill fer créixer i optimitzar aquest estalvi. Si encara no en tens un, en contractar un Compte Online Sabadell el titular disposa d’un Compte Estalvi associat de manera gratuïta i sense comissió d’administració ni de manteniment. El Compte Estalvi permet estalviar de manera senzilla i automàtica. Mitjançant l’app del banc, per exemple, l’usuari pot destinar una quantitat de diners automàticament a l’estalvi, els dies de pluja, en una ciutat prèviament establerta.

Altres avantatges de la banca online

A més d’aquests serveis destinats de manera específica a l’estalvi, la banca digital ofereix una altra sèrie d’utilitats als usuaris:

 • Gestionar les finances. Amb l’app del mòbil és possible gestionar les finances personals des de qualsevol lloc i a qualsevol hora.
 • Fer transferències. El titular pot enviar diners al compte d’una altra persona o empresa, sigui mitjançant transferència estàndard o immediata, com seria el cas de Bizum. També pot programar transferències periòdiques o ordres permanents.
 • Domiciliar rebuts. Són tots aquells pagaments periòdics, generalment mensuals, que es carreguen al compte bancari del client. Per exemple, la quota del gimnàs o la factura de la llum.
 • Retirar efectiu sense targeta. El titular d’un compte pot treure diners d’un caixer automàtic utilitzant el mòbil sense necessitat d’utilitzar la targeta bancària.
 • Pagar i gestionar rebuts i impostos.
 • Activar o bloquejar targetes. En cas de pèrdua o robatori, l’usuari pot apagar temporalment o bloquejar definitivament les targetes bancàries a través de l’app del banc.
 • Contractar altres productes financers. Permet contractar altres productes, com ara altres comptes bancaris o una assegurança, de manera senzilla a través de la mateixa app.
 • Sol·licitar cita prèvia amb un gestor del banc. El Compte Online Sabadell permet gaudir dels beneficis de la banca digital i del millor d’un banc expert, ja que es pot comptar sempre que es necessiti amb l’assessorament d’un gestor, demanant cita prèvia a través de la mateixa app o des de la pàgina web de l’entitat.

Vols més informació sobre els beneficis de la banca digital? Crear un compte online és ràpid, senzill i no té cap cost.

Nou Compte Online Sabadell
El millor d'un compte digital i d'un banc expert.
SABER MÉS
Fotografia de Hannah Busing a Unsplash
-Temes relacionats-
up