matricula-Matricula
Coneix els nostres productes per a Particulars
Comptes Bancaris Targetes bancàries Hipoteques Préstecs personals i crèdits Estalvi Inversió Jubilació Assegurances Renting Cotxes
Fes-te client i crea el teu compte1 en menys de 10 minuts amb el teu mòbil
Obre el teu compte online
1 Consulta el document informatiu de les comissions
Cercador d’oficines Demana cita online
Centre d’Ajuda Contacte
Tornar
El teu dia a dia
Com fer una transferència bancària des del mòbil?
Bernardo Álvarez - Wed May 03 08:41:47 CEST 2023
Compartir
3 min
Obrir un compte bancari 'online' de manera senzilla, ràpida i gratuïta és possible. A més, ho pots fer desde tu casa o a desde el movil

A través de l’app de Banc Sabadell és possible enviar diners de manera senzilla, ràpida i segura.

La banca digital permet enviar diners a través de l’app del banc o de la pàgina web. Amb Banc Sabadell, fer una transferència bancària és una operació fàcil i segura per a la qual només necessites el telèfon mòbil. A més, sempre que es tracti d’una transferència no immediata a un país que estigui dins de l’Espai Econòmic Europeu (EEE), serà gratuïta. Com puc enviar diners amb el mòbil?

Passos per enviar diners per l’app del banc

Fer una transferència bancària a través de l’app de Banc Sabadell és una operació fàcil de fer, per a la qual només has de seguir els passos següents. 

  • Compte bancari d’origen. Accedir a l’opció de ‘Fes una transferència’ dins de la secció ‘Enviar diners’.
  • Tipus de transferència. L’app ofereix un llistat dels diferents tipus de transferència que es poden fer. Poden ser nacionals, internacionals, ordres permanents, Bizum, etc. El més habitual és que es tracti d’una transferència nacional, és a dir, d’un enviament de diners a un compte d’un banc espanyol. En aquest cas, cal afegir l’International Bank Account Number (IBAN) del beneficiari, així com el seu nom complet.
  • Comprovació de les dades. Abans d’executar la transferència, has de revisar i comprovar les dades per verificar que són correctes.
  • Confirmació de la transferència. Per confirmar l’enviament de diners i garantir la seguretat de l’operació, cal introduir la signatura digital.

Quant triga una transferència a arribar?

En cas que la transferència es faci a un compte de Banc Sabadell, l’enviament de diners pot trigar, com a màxim, un dia hàbil. Si es fa a un compte d’una altra entitat bancària nacional o dins de l’EEE, el termini es pot allargar fins als dos dies laborables. Les transferències a bancs que estiguin fora de la zona SEPA es demoren entre dos i cinc dies hàbils.

 

Si necessites que els diners arribin al seu destí al mateix moment, es pot fer una transferència immediata, que sol comportar el pagament d’una comissió.

 

Pot interessar-te: Transferència immediata: quant costa i com es fa

Avantatges de fer una transferència a través de l’app

  • Pots fer-la a qualsevol lloc, sense haver d’anar a una oficina bancària.
  • Pots realitzar-la les 24 hores del dia durant qualsevol dia de la setmana.
  • No requereix temps d’espera.
  • És gratuïta la majoria de vegades, ja que no sol comportar el pagament de comissions.
  • Les dades de l’operació queden registrades a l’app i són visibles per a l’usuari sempre que ho vulgui.
  • De vegades, les transferències es realitzen en qüestió de minuts, sobretot les que són entre comptes d’un mateix banc.

Vols més informació sobre els beneficis de la banca digital? Crear un compte online és ràpid, senzill i no té cap cost.

Compartir


Link
matricula-

Encara no ets de Banc Sabadell?

Fes-te client amb el nou Compte Online Sabadell

Saber mésSaber més
matricula-

Comença a operar en minuts
i sense comissions

Fes-te client amb el nou Compte online Sabadell. Obre el teu compte gratuïtObre el teu compte gratuït

L'últim

El teu dia a dia   - Sun Mar 03 09:35:31 CET 2024

Què necessito per obrir un compte bancari per Internet Bernardo Álvarez, Publicitat

Només cal ser major d’edat, tenir el document d'identitat en vigor i un telèfon mòbil amb connexió a la xarxa.

Fins no fa gaires anys, per obrir un compte bancari calia anar presencialment a una oficina del banc, esperar el torn i fer una sèrie de tràmits amb documents en paper i temps que podien allargar-se durant setmanes. Ara, entitats com Banc Sabadell han aconseguit que obrir un compte bancari online sigui un procés ràpid i senzill que es pot fer des del mòbil.

 

A diferència d'altres comptes bancaris digitals, el Compte Online Sabadell permet gaudir dels avantatges de la banca digital i del millor d'un banc expert, ja que sempre que es necessiti es pot comptar amb l'assessorament d'un gestor, demanant cita prèvia a través de la mateixa app o des de la pàgina web del banc.

Què es necessita per obrir un compte bancari online?

Per obrir un Compte Online Sabadell només cal:

  1. Ser major d’edat.
  2. Tenir el document nacional d'identitat (DNI) vigent o, en si és el cas, la Targeta d'Identitat d'Estranger (TIE).
  3. Tenir un telèfon mòbil amb connexió a Internet.

Per norma general, els bancs exigeixen als seus clients una sèrie de requisits per obrir un compte bancari, com ara domiciliar la nòmina o els rebuts. Així i tot, per crear un Compte Online Sabadell no hi ha cap condició d'aquest tipus i no té comissions d’administració ni de manteniment.1

Com puc obrir un compte bancari online?

Per obrir el Compte Online Sabadell en 10 minuts només es necessita:

  1. Donar-se d'alta com a usuari. El titular del compte ha de crear un usuari per accedir i fer aquest tràmit de manera segura.
  2. Registrar les dades personals. Cal introduir les dades personals del titular del compte. El DNI o el número d’identitat d’estranger (NIE), el nom i els cognoms i l'adreça postal.
  3. Fer la vídeoidentificació. És una mesura de seguretat que permet la validació de la identitat de la persona titular del compte.
  4. Assenyalar la professió del titular.
  5. Confirmar l'adreça postal per a l'enviament de la targeta. Cal confirmar l'adreça on s'enviarà la targeta. En obrir un Compte Online Sabadell, l’usuari disposa d’una targeta de dèbit gratuïta sense comissió d'emissió ni de manteniment.
  6. Signar online. Se signa de forma digital el contracte en què s'exposen totes les condicions d’aquest i l'acord sobre el tractament de les dades.

Quins avantatges té obrir un compte bancari online?

  • Procés 100 % digital. El client podrà crear i començar a fer servir el seu compte bancari sense sortir de casa i amb totes les garanties de seguretat.
  • Sense comissions ni condicions. El Compte Online Sabadell no cobra als seus clients comissions d’administració ni de manteniment. A més, i a diferència d'altres bancs, no exigeix que s’hi domiciliïn les nòmines ni les factures.
  • El banc al palmell de la mà. A través de l’app del banc es pot fer qualsevol operació bancària, des de fer transferències o Bizum fins a domiciliar la nòmina i els rebuts, pagar amb el mòbil a botigues físiques o per Internet, i treure diners des d'un caixer sense necessitat d'utilitzar la targeta.
  • Experiència personalitzada. Amb l’appdel banc, l’usuari pot configurar les diferents targetes, rebre recomanacions de productes i activar les notificacions per estar al dia de tots els moviments en funció de les seves preferències.
  • Activar el mode estalvi. L’app també permet crear rutines d'estalvi amb el Compte Estalvi gratuït2 associat al Compte Online Sabadell. Des del mòbil és possible establir pràctiques d'estalvi periòdiques de forma automàtica, com ara que l’appdestini una quantitat de diners determinada directament a l'estalvi els dies de pluja d'una ciutat prèviament establerta.

En qualsevol cas, el client sempre té la possibilitat de comptar amb l'assessorament d'un gestor de l'entitat bancària que el guiarà en aquest procés i resoldrà qualsevol dubte que pugui sorgir.

 

1Rendibilitat del Compte Online Sabadell: 0 % TIN 0 % TAE per a saldos positius diaris, comissió d'administració i de manteniment: 0 euros/any. Liquidació del compte amb periodicitat trimestral.

 

2Pots configurar les teves rutines d'estalvi des del teu Compte Estalvi associat al teu Compte Online Sabadell. Rendibilitat del Compte Estalvi: 0 % TIN 0 % TAE per a saldos positius diaris, comissió d'administració i de manteniment: 0 euros/any. Liquidació del compte amb periodicitat trimestral.


Llegir article
La teva casa, el teu cotxe i altres   - Fri Mar 01 12:13:14 CET 2024

Què és una hipoteca mixta? Carlos S.Ponz, Publicitat

Una hipoteca mixta aplica al principi un tipus d’interès fix i, més endavant, un de variable.

Una hipoteca és un producte de finançament dissenyat específicament per a l’adquisició d’un habitatge. El criteri més utilitzat per diferenciar entre els diferents tipus d’hipoteques que existeixen és el tipus d’interès. En virtut del tipus d’interès, hi ha hipoteques a tipus fix (en què l’interès no varia durant tot el contracte hipotecari), a tipus variable (referenciades a un índex al qual s’aplica un diferencial i les quotes varien en funció de l’evolució d’aquest indicador) i mixtes (que apliquen un tipus d’interès fix durant els primers anys del préstec i, posteriorment, un de variable).

Característiques d’una hipoteca mixta

Per norma general, una hipoteca sol cobrir fins a un màxim del 80 % del preu de la compravenda o del valor de la taxació de l’immoble (el menor dels dos). A més, la quota mensual que abonarem normalment no superarà el 40 % dels nostres ingressos totals.

Una hipoteca mixta és una combinació entre una hipoteca fixa i una hipoteca a tipus variable. Durant els primers anys, la quota es manté sense canvis perquè el tipus d’interès no varia, però, més endavant, la hipoteca es referencia a un índex (a Espanya, habitualment és l’Euríbor), per la qual cosa les quotes varien segons la seva evolució.

En una hipoteca, hi ha tres elements que són claus per concretar les quotes a pagar:

  • Tipus d’Interès Nominal (TIN), que és el tipus d’interès que el banc estableix quan presta una quantitat de diners, però sense fer referència a la resta de despeses d’una operació hipotecària.

  • Taxa Anual Equivalent (TAE) que, a diferència del TIN, que només recull el preu que el banc cobra per prestar-nos els diners, té en compte les despeses i les comissions associades al préstec hipotecari.

  • Euríbor, que és el tipus europeu d’oferta interbancària (Euro InterBank Offered Rate, segons les seves sigles en anglès) i que indica el preu a què les entitats bancàries europees es presten diners entre si. Aquest tipus se sol revisar cada 6 mesos o cada 12 mesos i, en funció de si puja o baixa, ho farà també la quota mensual de les hipoteques a tipus variable o mixtes.

Avantatges d’una hipoteca mixta

Com que és una combinació entre les hipoteques a tipus fix i les hipoteques a tipus variable, les hipoteques mixtes ofereixen avantatges de les dues. Durant els primers anys, quan s’aplica un tipus d’interès fix, una hipoteca mixta ofereix seguretat al propietari, ja que la quota que ha de pagar és inalterable al mercat. Més endavant, quan passa a un tipus d’interès variable, la quota a pagar estarà subjecta als canvis que es produeixin en els mercats, per la qual cosa en un context d’Euríbor a la baixa, podria produir-se una reducció significativa en la quantia de la quota mensual.

A més, una hipoteca mixta sol tenir un tipus d’interès menor en els primers anys que en el cas de les hipoteques fixes. Això contribueix a aportar més tranquil·litat al client, especialment, al principi del préstec hipotecari.

Per contra, el risc principal d’una hipoteca mixta és no conèixer quin serà el tipus d’interès que es pagarà quan s’apliqui l’índex de referència (habitualment, l’Euríbor) més un diferencial, ja que la situació en el mercat podria haver canviat en relació amb quan es va subscriure el préstec hipotecari.

Quin tipus d’hipoteca triar?

El criteri principal a l’hora de triar un tipus d’hipoteca és el de la tolerància al risc del comprador d’un habitatge, juntament amb les seves pròpies preferències. A més, altres factors com ara la seva edat o els ingressos mensuals dels quals disposa també són rellevants.

Per norma general, les hipoteques a tipus fix són les preferides per les persones més conservadores o per les que tenen l’immoble, sobre el qual s’executa el préstec hipotecari, llogat. D’aquesta manera mantenen la seva rendibilitat estable. En el cas de les hipoteques variables, són idònies per als clients més joves que, sovint, estan més disposats a assumir més riscos. Per la seva banda, les hipoteques mixtes, que són les més flexibles, estan indicades per a aquells compradors que tenen pensat amortitzar de manera anticipada la hipoteca.

Banc Sabadell comercialitza un ampli ventall d’hipoteques perquè triïs la que millor respongui a les teves necessitats i la teva situació econòmica. A més, podràs realitzar una simulació hipotecària1 amb les condicions que triïs.

Recorda que, si ho desitges, també pots recórrer a un expert de Banc Sabadell perquè t’aconselli sense cap compromís. Pots sol·licitar quan vulguis una cita amb un dels nostres especialistes.

1El resultat d’aquesta simulació serà de caràcter publicitari i orientatiu basat en dades provisionals. Per elaborar-la, ens basarem en les condicions actuals del mercat i en les dades que ens facilitis a través de les pròximes pantalles. Si vols demanar una hipoteca, un cop vegis el resultat de la simulació, hauràs de posar-te en contacte amb nosaltres per obtenir més informació i rebre la teva oferta personalitzada.


Llegir article
El teu dia a dia   - Mon Feb 26 12:16:53 CET 2024

Com obrir un compte bancari online en 10 minuts Araceli Ochando, Publicitat

Obrir un compte bancari online de manera senzilla, ràpida i gratuïta és possible. A més, ho pots fer des de casa teva a través del mòbil

Obrir un compte bancari online és un procés senzill i gratuït que es pot dur a terme en tan sols 10 minuts. Per això, només cal disposar del teu telèfon mòbil i del teu document d'identitat en vigor.

Passos per crear un compte bancari online

Cada entitat bancària té una metodologia concreta, i no totes permeten fer-ho ràpidament i sense haver d'anar a l'oficina. En el cas de Banc Sabadell és possible obrir un compte online des del mòbil de manera gratuïta. Aquests són els senzills passos per crear un Compte Online Sabadell:

  1. Crear un usuari. El titular ha de crear un usuari per poder accedir i realitzar aquest procés de manera segura.
  2. Registrar les dades personals. Cal introduir les dades personals del titular del compte, com ara el document nacional d'identitat (DNI) o el número d’identitat d’estranger (NIE), el nom i els cognoms i l'adreça postal.
  3. Verificar la identitat mitjançant un sistema d’identificació per vídeo. Es tracta d’una mesura de seguretat per mitjà del document identificatiu (DNI o NIE) que s’hagi utilitzat.
  4. Indicar la professió.
  5. Confirmar l'adreça postal per a l'enviament de la targeta.
  6. Signar online. A l'últim pas, es signa de forma digital el contracte en què s'exposen totes les condicions d’aquest i l'acord sobre el tractament de les dades.

Quins avantatges té un compte bancari online?

A més de la rapidesa i la senzillesa amb què s'obre un compte bancari online,la banca digital ofereix altres avantatges:

  • Sense comissions. Aquest tipus de compte no disposa de comissions d'administració ni de manteniment.1
  • Sense condicions. Per contractar el Compte Online Sabadell, el banc no exigeix cap condició addicional com ara domiciliar la nòmina ni els rebuts.
     
  • Targeta de dèbit. En obrir un Compte Online Sabadell, el banc facilita al titular una targeta de dèbit gratuïta, sense comissió d'emissió ni de manteniment.
     
  • Operar amb seguretat. Els bancs ofereixen la seguretat més gran en totes les operacions bancàries online.
  • Retirada d'efectiu. És possible retirar efectiu a dèbit gratis als caixers de Banc Sabadell d'Espanya fent servir la teva targeta de dèbit, sigui quin sigui l'import que retiris. També és gratis si retires una quantitat igual o superior a 60 euros a caixers de les principals entitats adherides a la xarxa EURO 6000: Abanca, Ibercaja, Kutxabank, Unicaja Banco, CajaSur, Caixa Ontinyent i Colonya Caixa Pollença. També es pot fer amb el mòbil.
  • Tot amb el mòbil. A través de l’appdel banc és possible realitzar qualsevol operació, des de pagar en un establiment físic o online fins a treure diners amb el mòbil. També es poden gestionar les targetes, domiciliar els rebuts o fer enviaments de diners, per transferència bancària o Bizum. Tot d'una manera senzilla.
  • Personalitzar l'experiència. Amb l’appdel banc és possible configurar les targetes, rebre recomanacions de productes i activar les notificacions per estar al dia de tots els moviments en funció de les preferències de cada usuari.
  • Activar el mode estalvi. També permet crear rutines d'estalvi amb el Compte Estalvi gratuït 2 associat al Compte Online Sabadell. Des del telèfon mòbil és possible establir pràctiques d'estalvi periòdiques de forma automàtica, com ara que l’appdestini una quantitat de diners determinada directament a l'estalvi en els dies de pluja d'una ciutat prèviament establerta.

El millor d'un compte online i el millor de comptar amb un gestor

A més de tots aquests avantatges que faciliten la manera d'operar amb un compte digital, el Compte Online Sabadell ofereix la possibilitat de comptar amb l'ajuda d'un gestor sempre que ho necessitis, des de la mateixa pàgina web o a través de l’appbancària. Així mateix, és possible acudir a alguna de les més de mil oficines de què disposa el banc per tot el territori nacional. En definitiva, s’hi uneix el millor d'un compte digital amb tots els beneficis d'un banc expert.

 

1Rendibilitat del Compte Online Sabadell: 0 % TIN 0 % TAE per a saldos positius diaris, comissió d'administració i de manteniment: 0 euros/any. Liquidació del compte amb periodicitat trimestral.

 

2Pots configurar les teves rutines d'estalvi des del teu Compte Estalvi associat al teu Compte Online Sabadell. Rendibilitat del Compte Estalvi: 0 % TIN 0 % TAE per a saldos positius diaris, comissió d'administració i de manteniment: 0 euros/any. Liquidació del compte amb periodicitat trimestral.


Llegir article