Com fer una transferència bancària des del mòbil? | EDE
Cómo hacer una transferencia con la app del banco
Envia'ns suggerències
Compte
3 min del teu temps

Com fer una transferència bancària des del mòbil?

21/11/2022

A través de l’app de Banc Sabadell és possible enviar diners de manera senzilla, ràpida i segura.

La banca digital permet enviar diners a través de l’app del banc o de la pàgina web. Amb Banc Sabadell, fer una transferència bancària és una operació fàcil i segura per a la qual només necessites el telèfon mòbil. A més, sempre que es tracti d’una transferència no immediata a un país que estigui dins de l’Espai Econòmic Europeu (EEE), serà gratuïta. Com puc enviar diners amb el mòbil?

Passos per enviar diners per l’app del banc

Fer una transferència bancària a través de l’app de Banc Sabadell és una operació fàcil de fer, per a la qual només has de seguir els passos següents. 

  • Compte bancari d’origen. Accedir a l’opció de ‘Fes una transferència’ dins de la secció ‘Enviar diners’.
  • Tipus de transferència. L’app ofereix un llistat dels diferents tipus de transferència que es poden fer. Poden ser nacionals, internacionals, ordres permanents, Bizum, etc. El més habitual és que es tracti d’una transferència nacional, és a dir, d’un enviament de diners a un compte d’un banc espanyol. En aquest cas, cal afegir l’International Bank Account Number (IBAN) del beneficiari, així com el seu nom complet.
  • Comprovació de les dades. Abans d’executar la transferència, has de revisar i comprovar les dades per verificar que són correctes.
  • Confirmació de la transferència. Per confirmar l’enviament de diners i garantir la seguretat de l’operació, cal introduir la signatura digital.

Quant triga una transferència a arribar?

En cas que la transferència es faci a un compte de Banc Sabadell, l’enviament de diners pot trigar, com a màxim, un dia hàbil. Si es fa a un compte d’una altra entitat bancària nacional o dins de l’EEE, el termini es pot allargar fins als dos dies laborables. Les transferències a bancs que estiguin fora de la zona SEPA es demoren entre dos i cinc dies hàbils.

Si necessites que els diners arribin al seu destí al mateix moment, es pot fer una transferència immediata, que sol comportar el pagament d’una comissió.

Pot interessar-te: Transferència immediata: quant costa i com es fa

Avantatges de fer una transferència a través de l’app

  • Pots fer-la a qualsevol lloc, sense haver d’anar a una oficina bancària.
  • Pots realitzar-la les 24 hores del dia durant qualsevol dia de la setmana.
  • No requereix temps d’espera.
  • És gratuïta la majoria de vegades, ja que no sol comportar el pagament de comissions.
  • Les dades de l’operació queden registrades a l’app i són visibles per a l’usuari sempre que ho vulgui.
  • De vegades, les transferències es realitzen en qüestió de minuts, sobretot les que són entre comptes d’un mateix banc.

Vols més informació sobre els beneficis de la banca digital? Crear un compte online és ràpid, senzill i no té cap cost.

-Temes relacionats-
up