cómo abrir una cuenta bancaria online en 10 minutos
Envia'ns suggerències
Compte
4 min del teu temps

Com obrir un compte bancari online en 10 minuts

20/06/2022

Obrir un compte bancari online de manera senzilla, ràpida i gratuïta és possible. A més, ho pots fer des de casa teva a través del mòbil

Obrir un compte bancari online és un procés senzill i gratuït que es pot dur a terme en tan sols 10 minuts. Per això, només cal disposar del teu telèfon mòbil i del teu document d'identitat en vigor.

Passos per crear un compte bancari online

Cada entitat bancària té una metodologia concreta, i no totes permeten fer-ho ràpidament i sense haver d'anar a l'oficina. En el cas de Banc Sabadell és possible obrir un compte online des del mòbil de manera gratuïta a través d'aquest enllaç. Aquests són els senzills passos per crear un Compte Online Sabadell:

 1. Crear un usuari. El titular ha de crear un usuari per poder accedir i realitzar aquest procés de manera segura.
 2. Registrar les dades personals. Cal introduir les dades personals del titular del compte, que són el document nacional d'identitat (DNI), el nom i els cognoms i l'adreça postal.
 3. Verificar la identitat mitjançant un sistema d'identificació per vídeo. És una mesura de seguretat que permet la validació de la identitat de la persona titular del compte.
 4. Indicar la professió.
 5. Confirmar l'adreça postal per a l'enviament de la targeta.
 6. Signar online. A l'últim pas, es signa de forma digital el contracte en què s'exposen totes les condicions d’aquest i l'acord sobre el tractament de les dades.

Quins avantatges té un compte bancari online?

A més de la rapidesa i la senzillesa amb què s'obre un compte bancari online, la banca digital ofereix altres avantatges:

 • Sense comissions. Aquest tipus de compte no disposa de comissions d'administració ni de manteniment.
 • Sense condicions. Per contractar el Compte Online Sabadell, el banc no exigeix cap condició addicional com ara domiciliar la nòmina ni els rebuts.
 • Operar amb seguretat. Els bancs ofereixen la seguretat més gran en totes les operacions bancàries online.
 • Targeta de dèbit. En obrir un Compte Online Sabadell, el banc facilita al titular una targeta de dèbit de forma gratuïta, sense comissió d'emissió ni de manteniment.
 • Retirada d'efectiu. És possible retirar efectiu amb la targeta de dèbit del compte bancari online de forma gratuïta en una àmplia xarxa de caixers. També es pot fer amb el mòbil.
 • Tot amb el mòbil. A través de l’app del banc és possible realitzar qualsevol operació, des de pagar en un establiment físic o online fins a treure diners amb el mòbil. També es poden gestionar les targetes, domiciliar els rebuts o fer enviaments de diners, per transferència bancària o Bizum. Tot d'una manera senzilla i gratuïta.
 • Personalitzar l'experiència. Amb l’app del banc és possible configurar les targetes, rebre recomanacions de productes i activar les notificacions per estar al dia de tots els moviments en funció de les preferències de cada usuari.
 • Activar el mode estalvi. També permet crear rutines d'estalvi amb el Compte Estalvi associat de forma gratuïta al Compte Online Sabadell. Des del telèfon mòbil és possible establir pràctiques d'estalvi periòdiques de forma automàtica, com ara que l’app destini una quantitat de diners determinada directament a l'estalvi en els dies de pluja d'una ciutat prèviament establerta.

El millor d'un compte online i el millor de comptar amb un gestor

A més de tots aquests avantatges que faciliten la manera d'operar amb un compte digital, el Compte Online Sabadell ofereix la possibilitat de comptar amb l'ajuda d'un gestor sempre que ho necessitis, des de la mateixa pàgina web o a través de l’app bancària. Així mateix, és possible acudir a alguna de les més de mil oficines de què disposa el banc per tot el territori nacional. En definitiva, uneix el millor d'un compte digital amb tots els beneficis d'un banc expert.

Vols saber més sobre els beneficis de la banca digital? Crear un compte online és ràpid, senzill i no té cap cost.

 

-Temes relacionats-
up