matricula-
Coneix els nostres productes per a Particulars
Comptes Bancaris Targetes bancàries Hipoteques Préstecs personals i crèdits Estalvi Inversió Jubilació Assegurances Renting Cotxes
Fes-te client i crea el teu compte1 en menys de 10 minuts amb el teu mòbil
Obre el teu compte online
1 Consulta el document informatiu de les comissions
Cercador d’oficines Demana cita online
Centre d’Ajuda Contacte
Tornar
El teu dia a dia
Com obrir un compte bancari per a nens
Araceli Ochando, Publicitat - Tue Jan 02 08:39:55 CET 2024
Compartir

Obrir un compte per als més petits de la casa és un procés senzill i gratuït. Amb el Compte Sabadell Primer, no tens comissions d’administració ni de manteniment ni condicions.

Obrir un compte bancari a un menor és possible. Amb ell, començarà a familiaritzar-se amb els diners i aprendrà a estalviar. Amb el Compte Sabadell Primer, la teva filla o el teu fill pot tenir el seu primer compte sense comissió d’administració ni de manteniment i sense condicions.1 Però és normal que en realitzar aquest procés et sorgeixin alguns dubtes, com ara: quina és l’edat mínima per obrir un compte bancari? O què necessito per obrir un compte bancari a la meva filla o el meu fill? T'expliquem com fer-ho.

Com obrir un compte bancari a un menor?

És important tenir en compte que només el pare, la mare o els representants legals del menor poden obrir un compte bancari al seu nom. Però a quina edat és possible obrir un compte a un menor? Si la teva filla o el teu fill té entre 0 i 17 anys, pot gaudir del seu Compte Sabadell Primer. Per obrir aquest compte bancari per a nens sense comissió d’administració ni de manteniment només has de sol·licitar-lo des de la mateixa app de l’entitat o a la seva pàgina web i un gestor es posarà en contacte amb tu per explicar-te com acabar d’obrir un compte per a la teva filla o el teu fill.

Per crear un compte bancari a un menor cal:

  • Document nacional d’identitat (DNI) del pare o la mare.
  • DNI del menor a qui se li obre el compte bancari.
  • Llibre de família.

Però un cop obert el compte bancari, qui n’és el titular? El pare o la mare ha de tenir present que és el menor qui figura com a únic titular del compte, mentre que aquests apareixen com a representants legals.

Comptes bancaris sense comissions per a menors

Obrir un compte bancari al banc per als més petits de la casa té una sèrie de beneficis. En el cas del Compte Sabadell Primer:

  • Sense comissions. El Compte Sabadell Primer no té comissions d’administració ni de manteniment.
  • Sense condicions. Obrir el Compte Sabadell Primer és un procés gratuït i sense condicions: el banc no exigeix ni tenir ingressos periòdics, ni rebuts domiciliats ni mantenir un saldo mínim.
  • Targeta de dèbit gratuïta. Si la teva filla o el teu fill és major de 14 anys, amb el Compte Sabadell Primer pot disposar de la seva pròpia targeta de dèbit sense comissió d’emissió ni de manteniment. Així, podrà pagar les seves primeres compres, treure diners i començar a tenir autonomia davant les seves pròpies despeses.
  • Control parental. Com a pare o mare del menor titular del compte, en tens el control. És a dir que, tot i que el compte bancari és seu, tu pots gestionar-lo, controlant els seus moviments i limitant les seves despeses des de la mateixa app del banc.
  • Aprèn a gestionar els seus diners. En obrir-li el seu primer compte bancari, podrà començar a familiaritzar-se amb els diners i tenir els seus primers estalvis per als seus futurs estudis.

Obrir un compte bancari si la teva filla o el teu fill és major d’edat

En cas que tinguis una filla o un fill major de 18 anys, hi ha altres tipus de comptes bancaris sense comissions d’administració ni de manteniment, ni condicions per a joves. Per exemple, amb el Compte Online Sabadell2 tindrà un compte bancari 100 % digital i sense necessitat de domiciliar la nòmina ni de tenir ingressos periòdics. Per obrir-lo, només necessita un telèfon mòbil amb connexió a Internet. Es tracta d’un compte exclusiu per a nous clients.

Pot interessar-te: Com obrir un compte bancari 'online' en 10 minuts?

En qualsevol cas, si tens dubtes sobre com obrir un compte bancari a un menor d’edat, pots demanar cita previa

1 Rendibilitat del Compte Sabadell Primer: 0 % TIN. TAE: 0 %, calculada per a un supòsit en què es mantingui de manera constant durant 1 any un saldo mitjà de 1.000 euros, aplicant un TIN del 0 % i la comissió d'administració i de manteniment del compte de 0 euros/any (0 euros/trimestre). La liquidació del compte es realitza amb una periodicitat trimestral.

2Rendibilitat del Compte Online Sabadell: 0 % TIN 0 % TAE per a saldos positius diaris, comissió d'administració i de manteniment: 0 euros/any. Liquidació del compte amb periodicitat trimestral.

Compartir


Link
matricula-

Encara no ets de Banc Sabadell?

Fes-te client amb el nou Compte Online Sabadell

Saber mésSaber més