matricula-
Coneix els nostres productes per a Particulars
Comptes Bancaris Targetes bancàries Hipoteques Préstecs personals i crèdits Estalvi Inversió Jubilació Assegurances Renting Cotxes
Fes-te client i crea el teu compte1 en menys de 10 minuts amb el teu mòbil
Obre el teu compte online
1 Consulta el document informatiu de les comissions
Cercador d’oficines Demana cita online
Centre d’Ajuda Contacte
Tornar
Els teus diners
Compte d’estalvi: què és i per a què serveix
Carlos S.Ponz  - Thu Mar 16 15:14:59 CET 2023
Compartir

Gràcies a la banca digital, és senzill fer créixer i optimitzar l’estalvi.

Un compte d’estalvi és una solució d’estalvi intel·ligent en què el titular pot estalviar al seu ritme i tenir els diners sempre disponibles.

 

En obrir un Compte Online Sabadell, que es pot contractar des del telèfon mòbil en només 10 minuts, s'obté de forma gratuïta un Compte Estalvi. Aquest compte no té comissions d’administració ni de manteniment i permet al titular estalviar de manera senzilla i automàtica.1

Quines característiques té, un compte d’estalvi?

Entre les característiques més destacades d'aquest compte d'estalvi cal esmentar:

  • Disponibilitat dels diners. El titular del Compte Estalvi de Banc Sabadell pot fer ús parcial o total dels seus diners en qualsevol moment.
  • Planificació. El titular pot crear diverses rutines d’estalvi personalitzades quan vulgui.

Estalviar de manera senzilla

Amb el Compte Estalvi de Banc Sabadell és possible establir diferents rutines d'estalvi personalitzades. Mitjançant l’app del banc, per exemple, el titular pot destinar una quantitat de diners automàticament a l’estalvi els dies de pluja en una ciutat prèviament establerta.

 

Així mateix, és possible estalviar amb l'arrodoniment automàtic de les compres que es paguen amb la targeta bancària. Per exemple, si una persona paga un cafè que costa 1,15 euros, s'arrodonirà a 2 euros i, per tant, s'ingressaran automàticament al compte d'estalvi 85 cèntims.

 

A més, gràcies a l’appdel banc és molt fàcil fer un seguiment de les despeses i dels diners estalviats i, fins i tot, en funció de les nostres preferències i de la forma de gestionar les finances personals, es poden rebre recomanacions de productes o de rutines periòdiques d'estalvi personalitzades per part de l'entitat.

 

1Pots configurar les teves rutines d'estalvi des del Compte Estalvi associat al teu Compte Online Sabadell. Rendibilitat del Compte Estalvi: 0 % TIN 0 % TAE per a saldos positius diaris, comissió d'administració i de manteniment: 0 euros/any. Liquidació del compte amb periodicitat trimestral.

Fotografia de katerina holmes a Pexels.

Compartir


Link
matricula-

Comença a estalviar des d’avui

Descobreix les nostres opcions d'estalvi adaptades i troba la teva, tant se val quin sigui el teu perfil d'estalviador.

Coneix-ne mésConeix-ne més