HUB Empresa de Banc Sabadell, centre de connexió empresarial | EDE
HUB Empresa de Banco Sabadell, centro de conexión empresarial
Envia'ns suggerències
Petita empresa
4 min del teu temps

HUB Empresa de Banc Sabadell, centre de connexió empresarial

Tue May 23 11:35:25 CEST 2023

Aportar valor a les empreses i els autònoms, fomentant la seva transformació, és part de la raó de ser de HUB Empresa de Banc Sabadell.

HUB Empresa de Banc Sabadell és, des de 2019, el centre de connexió empresarial de Banc Sabadell, procurant ser el més a prop possible de grans companyies, petites i mitjanes empreses (pimes) i autònoms. Es tracta d’un espai físic (amb seu a València) que inclou un component clau digital en què poder connectar-se de manera efectiva amb tot allò que pot importar a qualsevol professional. Una de les vies és oferir a la seu de València sales i espais físics als clients, promovent esdeveniments i activitats d’assessorament especialitzat; l’altra, en aquest cas digital, és a través de webinars que són impartits per especialistes dels seus respectius sectors.

HUB Empresa s’organitza al voltant de dues realitats que interactuen i conviuen de manera permanent:

  • HUB Empresa València. És un punt de trobada ubicat a València on les companyies, amb independència de la seva mida, participen a esdeveniments, workshops o activitats d’assessorament especialitzat, a més de poder disposar de sales de reunions. El 2022, els participants totals en aquest espai van sumar 5.068.
  • HUB Empresa Digital, que el 2022 va organitzar des de Barcelona 111 sessions online d’una hora de durada per a 24.612 empreses i autònoms de tota Espanya. Es va tractar de sessions realitzades en directe a càrrecs d’experts, entre ells, especialistes interns de Banc Sabadell.

Espai obert a professionals i empreses

HUB Empresa permet desenvolupar grans temàtiques d’interès professional a través de sessions participatives, obertes i inspiradores. D’aquesta manera, l’entitat bancària aposta per entendre les necessitats de les empreses i dels professionals i acompanyar-los en qualsevol dels seus desafiaments, com ara la digitalització, la sostenibilitat, el finançament, el repte de la internacionalització o l’assessorament en la identificació d’ajuts i subvencions.

Els webinars i les activitats de HUB Empresa són de caràcter gratuït (tant si s’és client de Banc Sabadell com si no) i estan dirigits a tot tipus de professionals i empreses (autònoms, micropimes, pimes, grans empreses…). Algunes d'aquestes sessions compten amb clients convidats que expliquen les seves experiències i comparteixen els seus casos d’èxit. L’objectiu d’aquests esdeveniments és el d’oferir informació i contingut de valor útil a les empreses, amb la finalitat d’ajudar-les a estar preparades per afrontar els reptes en les millors condicions possibles.

Esdeveniments destacats

Durant els primers mesos de 2023, s’han dut a terme un important nombre d’activitats, centrades en àmbits com ara la retribució flexible, l’estalvi fiscal que suposen i l'incentiu que signifiquen per als empleats, la sostenibilitat en la nova política agrària comuna (PAC), les principals tècniques de negociació professional, els aspectes a tenir en compte per a les empreses en la internacionalització, les claus en l’èxit del sector de la salut i el benestar o com gestionar les xarxes socials des de l'òptica de la pime.

Compromís de Banc Sabadell

Per mitjà de HUB Empresa, Banc Sabadell reafirma el seu compromís per acompanyar els seus clients, posant al seu servei la capacitat d’innovació de l’entitat per ajudar-los a afrontar tots els reptes que tenen per davant. A través de la pàgina web de HUB Empresa està disponible la programació i tots els continguts, inclosa una part important dels vídeos dels webinars que ja s’han celebrat. La inscripció a les següents activitats és oberta per a qualsevol que hi desitgi participar. És possible consultar tota la informació relativa als propers webinars prement en aquest enllaç.

-Temes relacionats-
up