matricula-
Coneix els nostres productes per a Particulars
Comptes Bancaris Targetes bancàries Hipoteques Préstecs personals i crèdits Estalvi Inversió Jubilació Assegurances Renting Cotxes
Fes-te client i crea el teu compte1 en menys de 10 minuts amb el teu mòbil
Obre el teu compte online
1 Consulta el document informatiu de les comissions
Cercador d’oficines Demana cita online
Centre d’Ajuda Contacte
Tornar
El teu dia a dia
Què necessito per obrir un compte bancari per Internet
Bernardo Álvarez, Publicitat - Sun Mar 03 09:35:31 CET 2024
Compartir

Només cal ser major d’edat, tenir el document d'identitat en vigor i un telèfon mòbil amb connexió a la xarxa.

Fins no fa gaires anys, per obrir un compte bancari calia anar presencialment a una oficina del banc, esperar el torn i fer una sèrie de tràmits amb documents en paper i temps que podien allargar-se durant setmanes. Ara, entitats com Banc Sabadell han aconseguit que obrir un compte bancari online sigui un procés ràpid i senzill que es pot fer des del mòbil.

 

A diferència d'altres comptes bancaris digitals, el Compte Online Sabadell permet gaudir dels avantatges de la banca digital i del millor d'un banc expert, ja que sempre que es necessiti es pot comptar amb l'assessorament d'un gestor, demanant cita prèvia a través de la mateixa app o des de la pàgina web del banc.

Què es necessita per obrir un compte bancari online?

Per obrir un Compte Online Sabadell només cal:

  1. Ser major d’edat.
  2. Tenir el document nacional d'identitat (DNI) vigent o, en si és el cas, la Targeta d'Identitat d'Estranger (TIE).
  3. Tenir un telèfon mòbil amb connexió a Internet.

Per norma general, els bancs exigeixen als seus clients una sèrie de requisits per obrir un compte bancari, com ara domiciliar la nòmina o els rebuts. Així i tot, per crear un Compte Online Sabadell no hi ha cap condició d'aquest tipus i no té comissions d’administració ni de manteniment.1

Com puc obrir un compte bancari online?

Per obrir el Compte Online Sabadell en 10 minuts només es necessita:

  1. Donar-se d'alta com a usuari. El titular del compte ha de crear un usuari per accedir i fer aquest tràmit de manera segura.
  2. Registrar les dades personals. Cal introduir les dades personals del titular del compte. El DNI o el número d’identitat d’estranger (NIE), el nom i els cognoms i l'adreça postal.
  3. Fer la vídeoidentificació. És una mesura de seguretat que permet la validació de la identitat de la persona titular del compte.
  4. Assenyalar la professió del titular.
  5. Confirmar l'adreça postal per a l'enviament de la targeta. Cal confirmar l'adreça on s'enviarà la targeta. En obrir un Compte Online Sabadell, l’usuari disposa d’una targeta de dèbit gratuïta sense comissió d'emissió ni de manteniment.
  6. Signar online. Se signa de forma digital el contracte en què s'exposen totes les condicions d’aquest i l'acord sobre el tractament de les dades.

Quins avantatges té obrir un compte bancari online?

  • Procés 100 % digital. El client podrà crear i començar a fer servir el seu compte bancari sense sortir de casa i amb totes les garanties de seguretat.
  • Sense comissions ni condicions. El Compte Online Sabadell no cobra als seus clients comissions d’administració ni de manteniment. A més, i a diferència d'altres bancs, no exigeix que s’hi domiciliïn les nòmines ni les factures.
  • El banc al palmell de la mà. A través de l’app del banc es pot fer qualsevol operació bancària, des de fer transferències o Bizum fins a domiciliar la nòmina i els rebuts, pagar amb el mòbil a botigues físiques o per Internet, i treure diners des d'un caixer sense necessitat d'utilitzar la targeta.
  • Experiència personalitzada. Amb l’appdel banc, l’usuari pot configurar les diferents targetes, rebre recomanacions de productes i activar les notificacions per estar al dia de tots els moviments en funció de les seves preferències.
  • Activar el mode estalvi. L’app també permet crear rutines d'estalvi amb el Compte Estalvi gratuït2 associat al Compte Online Sabadell. Des del mòbil és possible establir pràctiques d'estalvi periòdiques de forma automàtica, com ara que l’appdestini una quantitat de diners determinada directament a l'estalvi els dies de pluja d'una ciutat prèviament establerta.

En qualsevol cas, el client sempre té la possibilitat de comptar amb l'assessorament d'un gestor de l'entitat bancària que el guiarà en aquest procés i resoldrà qualsevol dubte que pugui sorgir.

 

1Rendibilitat del Compte Online Sabadell: 0 % TIN 0 % TAE per a saldos positius diaris, comissió d'administració i de manteniment: 0 euros/any. Liquidació del compte amb periodicitat trimestral.

 

2Pots configurar les teves rutines d'estalvi des del teu Compte Estalvi associat al teu Compte Online Sabadell. Rendibilitat del Compte Estalvi: 0 % TIN 0 % TAE per a saldos positius diaris, comissió d'administració i de manteniment: 0 euros/any. Liquidació del compte amb periodicitat trimestral.

Compartir


Link
matricula-

Encara no ets de Banc Sabadell?

Fes-te client amb el nou Compte Online Sabadell

Saber mésSaber més