Quant em pujarà la quota de la hipoteca si l’euríbor puja? | EDE
movi-image-cuota-hipoteca-euribor-1
Envia'ns suggerències
Habitatge
2 min del teu temps

Quant em pujarà la quota de la hipoteca si l’euríbor puja?

Tue Oct 29 15:57:37 CET 2019

Segons dades de l’INE, al voltant del 63% de les hipoteques d’Espanya s’han signat a tipus variable i, entre elles, la immensa majoria es referencien a l’euríbor. Això vol dir que el tipus d’interès que paguem va lligat a l’evolució d’aquest indicador: com més elevat sigui, més alta serà la quota que ens cobrarà el banc, i viceversa.

EEls últims anys, els hipotecats han rebut molt bones notícies en relació amb els seus préstecs. L’euríbor ha anat perforant els seus mínims històrics fins a arribar al terreny negatiu com a conseqüència de la política monetària expansiva del Banc Central Europeu. Però això també té un vessant negatiu: molt probablement, les quotes que s’hauran d’abonar per les hipoteques seran més altes que ara en el futur.

Per això, un euríbor tan baix també és motiu de preocupació per a les persones que tenen una hipoteca. Però, si l’euríbor puja, quant més pagaran? Aquí en tenim els números.

 

 

movi-infografia-pujara-quota-hipoteca-euribor

 


 

Estardondeestés funciona en una àmplia varietat de navegadors, però el teu ha quedat una mica obsolet, actualitza'l a una versió más actual:

-Temes relacionats-
up