Consells per estalviar fins a 2.500 euros a l’any | EDE
movi-image-consejos-ahorrar-2500-1
Envia'ns suggerències
Compte
2 min del teu temps

Consells per estalviar fins a 2.500 euros a l’any

Mon Jun 24 16:03:21 CEST 2019

Els espanyols estalviem menys del que ho hauríem de fer. Aquesta és la conclusió de diversos estudis publicats els últims mesos en què es posa de manifest que l’índex d’estalvi a les llars del nostre país ha anat baixant de forma considerable.

Segons l’últim informe de l’Institut Nacional d’Estadística (INE), aquesta taxa es va situar l’any passat en un 4,9%, sis dècimes menys que el 2017. A més, es preveu que durant el 2019 la xifra només pugi fins al 5,1%, gairebé cinc punts menys que la mitjana europea.

El Banc d’Espanya considera que s’està produint un cert descontrol en la despesa, sobretot a les famílies amb rendes més baixes. La nostra economia creix gràcies a la demanda interna, però aquesta dada té un vessant negatiu: els espanyols es gasten gairebé tots els diners que ingressen, sense destinar part dels seus recursos a la inversió o a l’estalvi.

Per evitar problemes econòmics en el futur, et convidem a llegir detingudament aquesta infografia, que conté algunes claus que et permetran estalviar a l’any fins a 2.500 o 3.000 euros.

 

 

movi-infografia-consells-estalviar-2500

 


 

-Temes relacionats-
up